Sport
Știința a învins-o pe Dinamo în deplasare după 25 de ani

Universitatea Craiova a reușit prima victorie în deplasare cu Dinamo după 25 de ani. A fost 2-0 pentru Știința pe Arena Națională, goluri marcate de Bărbuț, în prima parte, cu un şut cu stângul din careu, și de Mihai Roman, în repriza secundă, cu o lovitură de cap, după ce portarul respinsese şutul lui Ivanov.

Cornel Papură a folosit formula: Pigliacelli, Borța (Vladoiu), Martic, Acka, Bancu, Mateiu, Ivanov, Cicaldau, Baiaram (Vătăjelu), Bărbuț, Roman (Fortes).

Partida s-a întrerupt preţ de un sfert de oră, în prima parte, după ce Eugen Neagoe a suferit un infarct pe banca tehnică, fiind transportat la spital. Fostul jucător și antrenor al Craiovei și actual antrenor la Dinamo este stabil. Cei 1.000 de fani olteni i-au strigat numele atât la începutul meciului dar și după dramaticul moment, în timp ce dinamoviştii l-au înjurat. 

Cornel Papură are 4 victorii în primele 4 meciuri ale sezonului, ia la finalul meciului cu Dinamo a declarat: ""N-am mai câştigat de 25 de ani la Dinamo, am îmbătrânit. Nici nu vreau să mă gândesc cum s-au dus anii. Sun multe lucruri pozitive în ziua de azi. Am dominat jocul, am avut posesie destul de bună, am jucat cu un copil de 16 ani. Nu este uşor să joci cu jucători care nu sunt pe postul lor. Qaka a suferit o entorsă, nu s-a antrenat toată săptămâna. Azi am jucat cu fundaşul dreapta fundaş central, dacă ne venea un fundaş central era mai uşor. Am împărţit vestiare, am mâncat o pâine cu Eugen Neagoe, e neplăcut. În plan personal am trecut prin emoţii, am înţeles că este bine şi mă bucur. Sunt alături de el, să fie sănătos şi sper să revină cât mai repede şi să îşi îndeplinească ceea ce îşi doreşte."

Alex Cicâldău a spus după meci: "E muzică în vestiar, dar doar în seara asta ne bucurăm, pentru că joi ne aşteaptă un meci greu în Europa. Dacă până acum ne-am chinuit cu fiecare echipă, acum am câştigat fără drept de apel. Am dominat jocul de la un cap la altul, nu cred că ne-au creat probleme. Gazonul a fost mai prost decât cel de la noi de acasă. Dar ambele echipe au jucat pe acelaşi gazon. Nu vreau să vorbesc despre transferul meu acum. Deocamdată mă concentrez doar pe ceea ce am de făcut la Craiova"

Pentru olteni urmează meciul din Europa League cu Honved Budapesta, joi, la Gyor.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.