Sport
Știința a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu CFR! Preț special pentru studenți și elevi

Clubul Universitatea Craiova a pus la vânzare biletele pentru partida cu CFR Cluj, de duminică, 7 aprilie, ora 20:30. Prețurile încep de la 10 lei și ajung la 100 de lei la VIP. De asemenea, oficialii le reamintesc suporterilor că își pot achiziționa abonamentele pentru play-off.

În comunicatul de presă al clubului se anunță faptul că se dorește doborârea recordului de viteză al vânzării biletelor: „Batem împreună recordul de viteză al vânzării biletelor, așa că nu lăsa pe mâine ce poți face azi și ocupă-ți locul în stadion. Și nu uita, încă poți să-ți iei abonament pentru #PlayOff de la 50 de lei.” De asemenea, elevii și studenții craioveni pot beneficia de un preț de doar 10 lei pentru achiziționarea tichetului la Peluza Nord: „Elevii și studenții au parte la acest derby de un preț special la 10 lei în Peluza Nord. Aceștia trebuie să aibă OBLIGATORIU carnetul de elev sau cel de student la poarta de acces în stadion.”

 

Clubul „U” Craiova vă prezintă, detaliat, mai jos, toate variantele prin care îți poți asigura prezența pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova:

 

1)  Scanezi BILETUL la poartă direct de pe smartphone. Primești un e-mail de confirmare a comenzii care conține atașat biletul în format .PDF., apoi trebuie salvat în memoria telefonului și deschis înainte de a ajunge la porțile de acces ale arenei. Codul de bare de pe telefonul mobil trebuie să fie VIZIBIL în totalitate pentru scanare.
2) De la casele de bilete situate la Sala Polivalentă din Craiova. Programul de funcționare este următorul: zilnic în intervalul orar 10:00 – 20:00 (inclusiv în weekend).
3) De la magazinul mobil situat în Piața „Mihai Viteazul” din Craiova. Programul de funcționare este zilnic, în intervalul orar 10:00 - 19:00 (inclusiv în weekend)
4) De la magazinul oficial situat în Electroputere Parc Mall, la etaj. Programul de funcționare este următorul: zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00 (inclusiv în weekend).
5) De la partenerii Eventim.ro: ORICE stație OMV și ORICE magazin Orange, Vodafone, Carrefour sau Altex, de oriunde din țară, inclusiv din Craiova.
6) Online, prin platforma Eventim.ro, accesând următorul link: https://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-sezon-2018-2019-stadionul-ion-oblemenco-1110364/performance.html. Dacă veți da click pe opțiunea „Selectarea planului de sală”, vă veți putea alege tribuna, rândul și locul dorit, iar biletul va ajunge direct la dumneavoastră acasă prin firma de curierat. Puteți opta pentru plata cu cardul în deplină siguranță.
7) Online, prin platforma Eventim.ro, cu funcția Print-At-Home, accesând, de asemenea, link-ul.
8) Ești abonat? Intri la orice meci din Liga I Betano, ediția 2018 – 2019, pe baza cardului emis de clubul Universitatea Craiova.

 

PREȚURILE BILETELOR:

 

Peluza Nord (pentru elevi & studenți): 10 LEI


Peluze (Nord & Sud): 15 LEI


Tribuna a II-a: 30 LEI


Tribuna I: 40 LEI


Tribuna VIP: 100 LEI

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.