Sport
Știința are trei reprezentanți în echipa etapei

Liga Profesionistă de Fotbal a evidențiat din nou doi jucători ai Universității Craiova și pe antrenorul Cristiano Bergodi. 

Etapa trecută, Universitatea Craiova s-a impus cu FC Botoșani, scor 2-0. LPF i-a evidențiat pe: Uros Cosic, Alexandru Cicâldău și antrenorul Cristiano Bergodi:

 

 „Uros Cosic (Universitatea Craiova / 27 de ani / 16 jocuri) - Este marele câştig al oltenilor din play-off! Cu un joc de picior remarcabil şi un plasament foarte bun, dă siguranţă echipei. ”

 

„Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 23 de ani / 31 jocuri, FOTO) - A marcat a patra etapă la rând, fiind al doilea jucător din istoria play-off-ului (5 sezoane) care reuşeşte o astfel de performanţă, după Alibec în 2015/16. Prinde pentru a 11-a oară unsprezecele ideal, lider şi la acest capitol.”

 

„Cristiano Bergodi (Universitatea Craiova / 55 ani) - Cu el pe bancă, oltenii au reuşit o nouă premieră: întâia victorie izbutită de Universitatea pe "Municipalul" din Botoşani! De remarcat că, din nou, craiovenii s-au impus prin golurile marcate în repriza a doua, dovedind că sunt excelent pregătiţi tactic şi fizic.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.