Sport
Știința are trei reprezentanți în echipa etapei

Liga Profesionistă de Fotbal a evidențiat din nou doi jucători ai Universității Craiova și pe antrenorul Cristiano Bergodi. 

Etapa trecută, Universitatea Craiova s-a impus cu FC Botoșani, scor 2-0. LPF i-a evidențiat pe: Uros Cosic, Alexandru Cicâldău și antrenorul Cristiano Bergodi:

 

 „Uros Cosic (Universitatea Craiova / 27 de ani / 16 jocuri) - Este marele câştig al oltenilor din play-off! Cu un joc de picior remarcabil şi un plasament foarte bun, dă siguranţă echipei. ”

 

„Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 23 de ani / 31 jocuri, FOTO) - A marcat a patra etapă la rând, fiind al doilea jucător din istoria play-off-ului (5 sezoane) care reuşeşte o astfel de performanţă, după Alibec în 2015/16. Prinde pentru a 11-a oară unsprezecele ideal, lider şi la acest capitol.”

 

„Cristiano Bergodi (Universitatea Craiova / 55 ani) - Cu el pe bancă, oltenii au reuşit o nouă premieră: întâia victorie izbutită de Universitatea pe "Municipalul" din Botoşani! De remarcat că, din nou, craiovenii s-au impus prin golurile marcate în repriza a doua, dovedind că sunt excelent pregătiţi tactic şi fizic.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.