Sport
Să le stricăm sărbătoarea! Craiova merge în secuime de ziua maghiarilor

Astăzi, începând cu ora 20:30, Universitatea Craiova întâlnește Sepsi Sfântu Gheorghe în cea de-a doua etapă a play-off-ului Ligii 1. După victoria cu Astra, oltenii pleacă cu un moral bun în deplasarea din Covasna și încearcă să le strice sărbătoarea maghiarilor din zonă.

„Este ziua Ungariei și ei vor face totul să ne bată”, spunea Acka înaintea partidei cu Sepsi. Craiova merge în Ținutul Secuiesc chiar de ziua maghiarilor de pretutindeni pentru un meci crucial în lupta pentru cucerirea trofeului de campioană. După debutul cu dreptul în play-off, elevii lui Mangia au de înfruntat formația antrenată de Eugen Neagoe, care vine după 3 eșecuri consecutive cu aceeași formație, CFR Cluj. Universitatea și Sepsi s-au întâlnit de 6 ori în toate competițiile, iar Știința s-a impus de 3 ori, 2 dintre succese fiind reușite în deplasare. În sezonul regulat, covăsnenii au câștigat confruntarea, scor 1-0,  de la Sfântu Gheorghe, iar duelul din Bănie s-a terminat indecis, 1-1. 

 

Devis Mangia nu  se va putea baza pe Ivan Martic, accidentat, dar nici pe Fedele, acesta fiind exclus din lot. De asemenea, Mezza Colli nu este refăcut și a fost și el exclus din lot pentru acte de indisciplină. Stephane Acka este apt și poate redebuta la Craiova. De partea cealălaltă, olteanul „Geană” nu îi are la dispoziție pe Fulop și Mensah, primul fiind accidentat, iar cel de-al doilea este suspendat.

 

În acest moment, Universitatea Craiova acumulează 26 de puncte și se află la 4 puncte de liderul CFR Cluj și cu un punct peste FCSB, în timp ce Sepsi se află ultima poziție a play-off-ului, cu 19 puncte.

 

Arbitrul partidei va fi Andrei Chiuvulete, acesta fiind ajutat la cele două linii de Ciprian Florin Danşa şi Bogdan Gheorghe, iar observatorii delegați la acest joc sunt Marian Dorobanţu (arbitri) și Valentin Mateescu (joc).

 

Echipă probabilă Universitatea Craiova: Pigliacelli - Briceag, Kelić, Tiago Ferreira, Bancu -Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Drăghici, V. Mihăilă - Koljić

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.