Sport
Știința, pe ultima sută de metri înaintea debutului în noul sezon (Galerie FOTO)

În această după amiază, elevii lui Corneliu Papură au avut primul antrenament de la revenirea din cantonamentul din Austria, iar starea de spirit este una îmbucurătoare.

Universitatea Craiova se pregătește de debutul în noul sezon competițional, iar „juveții” par să fie conectați la programul greu ce va urma. La antrenamentul ce s-a desfășurat la Cantonamentul „Corneliu Andrei Stroe”, au fost prezenți Alexandru Ioniță, care a făcut cunoștință cu noii săi coechipieri, Florin Gardoș, care părea să nu mai intre în planurile tehnicianului Corneliu Papură, însă acesta va fi în lotul echipei, dar și celelalte noi achiziții: Marinescu, Vătăjelu, Qaka și Ivanov.  Luni, oficialii Științei vor prezenta echipamentele pentru sezonul 2019-2020, iar marți va fi prezentarea oficială a transferurilor din această vară. 

 

Primul meci oficial pentru alb-albaștri va fi joi, în Azerbaidjan, în fața celor de la FC Sabail, în turul 1 preliminar UEFA Europa League. 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.