Sport
Tot mai multe atacuri! Becali: „Au făcut mizerii”

Faptul că Universitatea Craiova se bate la campionat și este foarte aproape să câștige titlul după 29 de ani i-a făcut pe mulți să-și îndrepte atenția asupra echipei lui Bergodi. Valeriu Iftime și Gigi Becali sunt cei care au fost cei mai vocali.

Chiar dacă a spus că va juca cu juniorii împotriva formației CFR Cluj, Gigi Becali s-a răzgândit și a declarat la PRO X: „Voi merge la meciul cu FC Botoşani şi vreau să anunţ un lucru. Ce am spus cu juniorii la meciul cu CFR şi Craiova a fost o glumă. Am vrut să le atrag atenţia pentru mizeriile pe care ei le-au făcut. Dumnezeu decide cine este campion, nu Becali. Rotaru trebuie să ţină cont de un lucru, niciodată în viaţa lui să nu mai facă aşa cum s-a întâmplat la meciul cu Viitorul. Alegerea mea trebuie să fie spre dreptate.

 

Nu vreau să-mi bat joc aşa cum a făcut Craiova. Ei au fost nedemni. Voi juca la fel, indiferent dacă e Craiova sau CFR. Craiova a jucat atunci cu trei copii de care nu a mai auzit nimeni. Bine, Andrei Vlad e la mine acum, dar de ceilalţi doi nu a mai auzit nimeni. Un om demn joacă mereu cu prima echipă. S-au jignit singuri”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.