Sport
Totul sau nimic pentru „tricolori”

Echipa națională de fotbal a României joacă astăzi, de la ora 21:45, cu Norvegia, un meci extrem de important în economia calificării la Campionatul European de anul viitor. Peste 30.000 de copii îi vor încuraja pe „tricolorii” lui Contra. 

România este pe locul 3, cu 13 puncte, în timp ce norvegienii sunt pe 4, cu 10 puncte. Elevii lui Cosmin Contra au nevoie de o victorie pentru a mai spera la calificare, fiind la un punct în spatele Suediei. Adversara din această seară vine după un egal neașteptat cu Spania, națională ce conduce grupa de calificare.

 

 „Au doi jucători care pot pune probleme în orice moment, mă refer la Odegaard și King. La fazele fixe sunt redutabili, au și agresivitate. N-am niciun plan să-l blocăm pe Odegaard, sper că jucătorii să se achite de sarcini.
Norvegia este la același nivel cu Suedia, poate are și o viteză în plus. Planul meu a fost dat peste cap un pic de accidentările din Feroe, dar toți cei care au fost convocați pot face față la un asemenea meci. În principiu m-am hotărât în privința cuplului de fundași centrali"
, a declarat selecționerul Cosmin Contra la conferința de presă. 

 

Intrat pe parcurs și decisiv în partida cu Feroe, acolo unde a dat un gol și a oferit o pasă decisivă, Alexandru Mitriță este încrezător că naționala poate face un meci mare pe Arena Națională: „Am avut timp să mă odihnesc, sunt mult mai bine şi sunt pregătit sută la sută .Norvegia e o echipă bună, cu talie mare, trebuie să respectăm planul tactic cât mai bine. Noi suntem o echipă de mingicari, poate mai scunzi, trebuie să facem un meci mare", a spus Mitriță înainte de duelul din această seară. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.