Sport
Trei echipe din Italia se bat pentru semnătura lui Mirko Pigliacelli

Presa din Italia anunță că Mirko Pigliacelli este pe picior de plecare de la Universitatea Craiova, iar trei cluburi din primele două ligi sunt cele mai interesate de transferul acestuia. 

tuttomercatoweb a anunțat că Genoa (Seria A), Vicenza și Pordenone, din Serie B, sunt formațiile care îl vor pe portarul Universității Craiova. Pro Vercelli, Pescara, Trapani, Frosinone, Reggina, Parma, AS Roma și Sassuolo sunt celelalte cluburi la care a mai evoluat jucătorul de 27 de ani.

 

Mirko a avut un campionat extraordinar, preliminariile Europa League vor începe în curând. Pentru Craiova este un element important, dar nostalgia Italiei s-a făcut simțită. Are un contract pe trei ani, vom decide impreună cu clubul", declara Danilo Caravello, impresarul lui Mirko Pigliacelli, în urmă cu ceva timp. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.