Sport
Tricolorii sunt ciuca bătăilor. Austria s-a impus în faţa României, la Ploieşti

Naţionala României a fost învinsă, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu 1-0, de selecţionata Austriei, într-un meci din etapa a 4-a a Grupei I din Divizia B a Ligii Naţiunilor. În decurs de o săptămână am suferit 3 eşecuri. După ce au ratat prezenţa la Europeanul pe care-l găzduieşte şi România, şi după ce au fost umiliţi de Norvegia, scor 4-0, tricolorii au avut o evoluţie mai bună contra Austriei, dar au fost învinşi, deşi în tur se impuseseră cu 3-2, la Klagenfurt. 

De la Universitatea Craiova, Mihai Bălaşa şi Nicuşor Bancu au fost integralişti, fiind folosiţi în cele două benzi ale defensivei, iar Alex Cicâldău a intrat pentru ultima jumătate de oră. 

În clasament, Norvegia şi Austria au câte 9 puncte, România are 4 puncte, iar Irlanda de Nord - 1 punct. Pentru România urmează, la 15 noiembrie, meciul de pe teren propriu cu Norvegia.

România – Austria 0-1

A marcat: Schopf 76.

Ploieşti, stadion: “Ilie Oană”

România: Tătăruşanu – Bălaşa, Burcă, Toşca, Bancu – Maxim (Cicâldău ’62), Marin, Stanciu (Iancu ’83) – Deac (Puşcaş ’83), Alibec (Keşeru ’62), Mitriţă (Hagi ’76). Selecţioner: Mirel Rădoi

Austria: Pervan – Lainer, Dragovic, Hinteregger (Posch ’53), Alaba – Schopf (Ranftl ’76), Ilsanker, Bumgartlinger-cpt. (Grillitsch ’76), Baumgartner – Gregoritsch (Kalajdzic ’90), X. Schlager. Selecţioner: Franco Foda

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.