Sport
Trofeul Carpaţi s-a încheiat cu victoria Poloniei. România, pe locul 2

Naţionala Poloniei a câștigat "Trofeul Carpaţi", ediţia 2017, desfăşurată la Craiova, după ce a învins România, în prima zi, 27-21, apoi Brazilia, campioana mondială din 2013, cu 29-18, iar astăzi s-a impus și în fața reprezentativei din Macedonia, scor 32-25. Polonezele au fost încurajate în fiecare zi a turneului din Polivalentă de o galerie formată din militari polonezi. 

România a încheiat pe locul secund, după eşecul din prima zi, cu Polonia, urmând victoria netă contra Macedoniei, 31-18, şi cea la limită, 24-23, cu Brazilia, meci care a închis turneul şi la care au asistat aproape 4.000 de spectatori, veniţi să urmărească naţionala la ultimul test înainte de Mondialele din Germania. Şi tricolorele au făcut spectacol şi au oferit şi o victorie de palmares, pentru care au marcat: Neagu 8 (4 din 7m), Pintea 5, Dragut 4, Buceschi 4 (2), Ardean-Elisei 2, Tătar 1. Pe locul 3 a fost Brazilia, cu 2 înfrângeri şi o victorie, contra Macedoniei, ocupanta ultimului loc, după ce a pierdut la scor toate meciurile. 

După încheierea turneului de la Craiova, selecţionerul României, spaniolul Martin Ambros, a anunţat lotul pentru Mondialul din Germania: Portari: Dedu, Dumanska; Extreme stânga: Elisei, Iuganu-Popa; Extreme dreapta: Udriștoiu, Berbece; Pivoți: Pintea, Tătar, Tomescu; Centri: Buceschi, Zamfirescu, Laslo; Interi stânga: Neagu, Zamfir-Florianu, Szucs; Interi dreapta: Geiger, Dragut.  

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.