Sport
Trupa lui Bergodi merge „ceas” în Liga 1 / Craiova - Voluntari 2-1

Universitatea Craiova a ajuns la a patra victorie consecutivă în Liga 1, sezonul 2020-2021, după ce a câștigat, scor 2-1 , în fața formației FC Voluntari, pe teren propriu. Golurile „alb-albaștrilor” au fost înscrise de Elvir Koljic (min. 34), Alexandru Cicâldău (min. 71), iar pentru oaspeți a punctat Cosmin Costin (min. 58).

Intrați pe teren, „leii Olteniei” au putut observa mesajul Peluzei Nord Craiova: „Fotbalul fără suporteri nu are valoare”. Susținuți din fața televizoarelor, elevii lui Cristiano Bergodi au început destul de bine. În minutul 10, Cicâldău a șutat în diagonală și doar câțiva centrimetri i-au lipsit lui Koljic pentru a împinge mingea în poartă. Jocul, ușor anost, a fost animal de reușita „dragonului” bosniac. În minutul 34, Koljic a primit o pasă excelentă de la Mihăilă și l-a executat pe Victor Rîmniceanu. Nimic nu s-a mai întâmplat până la intrarea la cabine, iar „juveții” au avut un avantaj minim pe tabelă. Revenirea de la vestiare a găsit-o pe Știința în atac, iar Koljic ar fi putut marca în minutul 49, însă nu a reușit să trimită mingea prea bine din aproximativ 8 metri. Ilfovenii au egalat în minutul 58, prin Cristian Costin, care a reluat cu o lovitură de cap centrarea lui Grădinaru. Alex Cicâldău și-a încercat și el norocul, însă fără succes. Totuși, „decarul” Științei a reușit golul așteptat. În minutul 71, „Cic” a executat impecabil o lovitură liberă de la marginea careului. Intrat pe parcurs, Ștefan Baiaram a avut ocazia să limpezească lucrurile, însă a șutat în portar din câțiva metri, în minutul 78. Craiova a mai încercat poarta până la final, însă fără rezultat, iar Universitatea Craiova este liderul incotestabil al campionatului. Etapa viitoare, oltenii merg la Pitești, vineri, de la ora 21:00, pentru a se duela cu FC Argeș. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.