Sport
Tudor Gheorghe: „Îmi doresc ca Universitatea Craiova să câștige campionatul, dar am o stare de scepticism”

Într-un interviu pentru Fanatik, maestrul Tudor Gheorghe și-a expus punctul de vedere cu privire la plecarea lui Cristiano Bergodi, sosirea lui Corneliu Papură, dar și privind zvonurile legate de Mirel Rădoi. 

Corneliu Papură a revenit la Universitatea Craiova, iar Tudor Gheorghe spune că acesta este o „manta de vreme rea”: „A plecat Bergodi și acum a venit săracu’ Papură, care e, așa, un fel de manta de vreme rea. E păcat că a plecat Cristiano Bergodi, din punctul meu de vedere, Dar nu înțeleg aceste lucruri, care țin de bucătăria internă. Mă mai întâlneam cu Sorin Cîrțu, mai stăteam de vorbă. Așa, dacă din pricina pandemiei nu ne mai vedem unii cu alții, stăm… departe de stadion. Nici ei nu știu ce e cu ei…”

 

Mie îmi pare rău de el, dar, totuși, ba îl schimbă, ba îl pun înapoi… Acum auzi că vine Mirel Rădoi, dar pleacă Papură. Păi, de ce îl mai pui, băi, tată? Stați așa…Cu Rădoi va fi ca și cu orice alt antrenor român care vine, zice că face… O să fie exact ca și cu Cosmin Contra, la Dinamo. Asta e… (râde). Acesta este fotbalul românesc.”

 

Legat de șansele Universității Craiova la campionat, Tudor Gheorghe a spus: „Nu cred că are șanse. Îți dai seama că mi-aș dori, dar am o stare de scepticism…”

 

sursă: fanatik.ro 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.