Sport
U Craiova 1948, al doilea joc consecutiv cu remiză albă

U Craiova 1948 a ajuns la cel de-al doilea joc consecutiv în care remizează alb, scor 0-00. Echipa lui Dan Vasilică nu a avut prea multe reușite în disputa de pe terenul Politehnicii Timișoara.

U Craiova 1948 a ajuns la cel de-al doilea joc consecutiv în care remizează alb, 0 la 0. Echipa lui Dan Vasilică nu a avut prea multe reușite în disputa de  pe terenul Politehnicii Timișoara. Gazdele au avut cele mai importante ocazii pe tot parcursul partide, dar cea mai notabilă șansă de a deschide scorul a fost cea a lui Mircea Axente, din minutul 90. Atacantul bănățenilor a încercat să trimită la prima bară din interiorul careului, dar mingea a trecut puțin pe lângă poarta apărată de Popa. În urma acestui rezultat, FCU rămâne în fotoliul de lider al eșalonului secund, cu 22 de puncte acumulate în 10 meciuri, cu două peste urmăritoarea Dunărea Călărași ,iar etapa viitoare primește vizita Gloriei Buzău. 

 

 

sursă foto: sporttim.ro

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.