Sport
U Craiova 1948 s-a despărțit de Napoli, deși Mititelu spunea altceva

U Craiova 1948 SA, formație care ocupă primul loc în eșalonul secund, a rămas fără antrenor, după ce i-a reziliat contractul lui Nicolo Napoli.

„Incheiere colaborare! Clubul si Nicolo Napoli au reziliat de comun acord contractul ! Incetarea raporturilor a survenit la initiativa antrenorului,acesta invocand motive personale! Clubul ii multumeste lui Nicolo Napoli pentru activitatea depusa,” stă scris în comunicatul celor de la U Craiova 1948. 

 

Chiar dacă s-a zvonit de plecarea lui Napoli de o săptămână, Adrian Mititelu, finanțatorul clubului care joacă la Drobeta-Turnu Severin, a declarat pentru TelekomSport că informația este eronată: „Nu este nimic adevărat, site-ul respectiv este de partea echipei din prima ligă şi caută să creeze instabilitate la echipa noastră.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.