Sport
Țucudean nu va ajunge în Bănie! Ce atacant îi place lui Cârțu

S-a scris foarte mult despre interesul Universității Craiova față de George Țucudean, atacantul CFR-ului, însă președintele Sorin Cârțu a declarat la ProSport că nu este nimic adevărat în ceea ce privește un posibil transfer. 

Aflat într-un conflict cu Dan Petrescu, atacantul George Țucudean ar putea părăsi formația din Gruia la finalul sezonului, iar o destinație ar fi putut fi Universitatea Craiova, însă totul este departe de adevăr. Unele publicații au scris chiar că jucătorul de 29 de ani ar fi bătut deja palma cu Mihai Rotaru, însă președintele Științei a dezvăluit că nu s-a pus problema de acest lucru. Totuși, Sorin Cârțu a declarat că George Ganea, atacantul celor de la FC Viitorul, este un fotbalist interesant: „Nu este adevarat nimic cu Țucudean! Ganea este un jucător interesant și poate fi oricând un jucător bun pentru Craiova”.

 

5 goluri și 7 pase decisive a reușit Ganea pentru Viitorul, în 31 de meciuri și este cotat la 525.000 de euro, potrivit site-urilor de specialitate. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.