Sport
UEFA a amânat data limită pentru încheierea competiţiilor interne

În urma videoconferinţei de azi a UEFA, s-a stabilit că noua dată limită pentru comunicarea echipelor participante în competițiile europene este 20 iulie. Noua modificare asupra termenului s-a făcut cu scopul de a se obține mai mult timp pentru finalizarea competițiilor interne. Aşadar, play-off-ul Ligii I şi Cupa României trebuie să se încheie până la 20 iulie. 

Precedentul termen era 30 iunie și fusese stabilit de UEFA după consultările din 17 martie. Competițiile europene sunt programate acum să debuteze pe 28-30 iulie, partidele tur, iar manșa secundă să aibă loc în perioada 4-6 august.

LPF a stabilit un scenariu de reluare a Ligii I în jurul datei de 5 iunie, iar ultima etapă ar trebui să aibă loc pe 26 iulie, aşadar la o săptămână după termenul impus de forul european. LPF precizează că totuşi acesta este totuşi "un scenariu care poate să suporte modificări în funcţie de evoluţia situaţiei generate de Covid-19 şi deciziile autorităţilor competente".

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.