Sport
UEFA s-a supărat după ce Belgia e la un pas să desemneze campioana

UEFA, prin preşedintele Aleksander Ceferin, anunţă că o eventuală decizie de a termina campionatul anticipat în Belgia este nedreaptă.

Belgia este aproape de a o încorona campioană pe Club Brugge, lipsind doar un avizul favorabil de la Adunarea Generală. Club Brugge se afla cu 15 puncte în faţa echipei de pe locul secund, Gent. Astfel, Club Bruge şi Gent şi-au asigurat prezenţa la următoarea ediţie din Liga Campionilor.

 

Această decizie nu le convine celor de la UEFA. Conducerea forului a decis amânarea EURO, a finalelor UCL şi UEL tocmai pentru a permite întrecerilor naţionale să încheie sezoanele pe teren, nu prin astfel de metode. Astfel, preşedintele Ceferin a declarat că e posibil ca echipele din Belgia să nu fie primite în cupele europene: „Cum participarea în cupele europene e determinată de rezultatele sportive la sfârșitul unei competiții interne complete, orice abandon prematur ar putea naște îndoieli. UEFA își rezervă dreptul de a alege ce echipe vor fi admise în întrecerile continentale pentru sezonul 2020-2021" 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.