Sport
Ultima oră - Alb-albaştrii n-au coronavirus şi joacă miercuri cu Astra

Aflaţi pe primul loc în Liga I, cu 2 etape înaintea terminării play-off-ului, jucătorii Universităţii Craiova au fost testaţi atât miercuri, cât şi vineri, pentru COVID 19 şi niciunul nu este infectat cu noul coronavirus. Emoţii erau, fiindcă luni, team-managerul echipei, Lucian Pretorian, a fost descoperit pozitiv, iar miercuri, alţi doi membri din staff, Gigi Ciurea, unul dintre secunzii lui Bergodi, şi preparatorul fizic Cornel Blejan, au picat testul, fiind pozitivi.

În aceste condiţii, LPF va programa meciul Astra - Universitatea Craiova pentru data de miercuri, 29 iulie. 

În acest timp, rivalei la titlu a Ştiinţei, CFR Cluj, i-au fost amânate meciurile cu FCSB şi FC Botoşani, din cauza cazurilor de coronavirus apărute în lotul echipei ardelene, antrenorul Dan Petrescu, mai mulţi oameni din staff, dar şi 12 jucători fiind găsiţi pozitivi la testele de COVID 19. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.