Sport
Un artist și un fost fotbalist, duet pe imnul Craiovei: „Vibrez cu această Craiova”

Prezenți în studioul celor de la DigiSport Matinal, Aurel Țicleanu și Aurelian Temișan au cântat imnul Universității Craiova în direct. 

"De pe la 10 ani am început să vibrez cu această Craiova, din 1982, pentru că în 1982 Craiova a avut acea performanță care a creat istorie și care a deschis drumurile fotbalului românesc către Europa. Plecam, în grupuri, din cartiere spre stadion. Cred că cenaclul lui Păunescu a mai făcut să vibreze stadionul la Craiova precum o făceau meciurile Craiovei Maxima, a generației de aur a Craiovei. Fantastic ce se întâmpla acolo, era un vibe, o energie incredibilă, o simțeam, dar nu știam cum să o integrez", a spus Aurelian Temișan în direct la DigiSport.

 

Temișan nu își ascunde iubirea față de Universitatea Craiova și spune că prin vene îi curge sânge alb-albastru:  „Eu am iubit Craiova Maxima, a cărei componență ți-o pot spune la orice oră din zi și din noapte. Când am timp, mă duc pe stadion, mă bucur la fiecare victorie, strâng din dinți la fiecare înfrângere. De fapt, când e vorba de Craiova, țin cu ea la orice sport și mi-aș da concursul cu ceea ce știu să fac eu mai bine, pentru a ajuta la animarea sportului din acest oraș. Îmi curge prin vene sânge alb-albastru”

 

Click pentru duetul dintre Aurelian Temișan și Aurel Țicleanu

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.