Sport
Un cerşetor în Italia se pretinde marele Nicolae Negrilă, iar povestea sa a fost publicată în presa din „Cizmă”

Fostul jucător al Craiovei Maxima, Nicolae Negrilă, face subiectul unui articol apărut în cotidianul italian Corriere della Sera, care relatează că gloria Ştiinţei a ajuns să cerşească pe străzile Romei. În fapt, cerşetorul este un ţigan din Craiova, pe numele său Gheorghe Nicolae, al cărui fiu, Nelu Nicolae zis „Jackie” a jucat pentru echipa lui Adrian Mititelu.

„Din semifinalele Cupei UEFA până la semafoarele din Roma, povestea lui „Negroro. Îl întâlnim în Zona Via Leone IV, lângă Muzeul Vaticanului, în Roma. Când semaforul se face roşu, jonglează printre maşini cu mingea pe cap. A trecut ceva vreme de când Nicolae Negrilă, cunoscut sub numele „Negroro”, a câştigat titlul în România. Are de fapt 3 titluri, 3 cupe cu Universitatea Craiova (echipa care recent a jucat cu AC Milan, în preliminariile Europa League), 28 de selecţii la naţională şi o semifinală de Cupa UEFA, cu Benfica. În sferturile de finală, Craiova a eliminat-o pe Kaiserslautern, cu un gol decisiv marcat de Negrilă” scriu ziariştii italieni.  

Nicolae Negrilă s-a arătat extrem de deranjat de această poveste, spunând că are chiar de gând să dea în judecată ziarul Corriere dela Sera pentru că a publicat acest material fără a se informa. „Acel cerşetor poate să spună orice, dar şi ziariştii aceia să publice aşa ceva despre mine fără să se documenteze, este ceva la care nu mă aşteptam. Am să-i dau în judecată şi pe ziarişti şi pe acel ţigan, care am înţeles că este tatăl lui Jackie Nicolae, care a jucat la Mititelu” spune Negrilă, care este inginer la Regia de Termoficare, dar şi scouter la Universitatea Craiova.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.