Sport
Un fost rival o vede pe Craiova favorită la câștigarea campionatului

Dănuț Lupu, fostul jucător al celor de la Dinamo și Rapid, a vorbit despre reluarea campionatului în direct la DigiSport. Craiova este favorita fostului internațional.

 

Prima ligă a României este aproape de a se relua, iar persoanele implicate în fenomenul fotbalului au reînceput discuția despre șansele echipelor la titlu. Dănuț Lupu, fostul jucător al echipei naționale, a declarat că o vede pe Universitatea Craiova favorită în lupta pentru primul loc: ”Dacă se reia campionatul... spun acum, părerea mea personală, Craiova va lua titlul. Dacă Dinamo ar vrea să retrogradeze, n-ar fi de acord alții. Dacă se reia campionatul, Craiova va câștiga!

 

Știința se poziționează pe locul 3, cu 26 de puncte, fiind la egalitate cu FCSB și la 4 puncte de CFR Cluj. Oltenii vor da piept cu FC Botoșani în primul meci de la reluarea sezonului competițional. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.