Sport
Un jucător al Universităţii Craiova are coronavirus!

Primul caz de COVID la prima echipă a Universităţii Craiova a apărut şi este vorba de Stephan Drăghici, mijlocaşul de 22 de ani revenit în Bănie de la Gaz Metan Mediaş. El era accidentat şi se pregătea separat de restul colegilor, nefiind pe lista A sau pe lista B a echipei. „Caz pozitiv de COVID-19 depistat astăzi. Este vorba despre unul dintre jucătorii accidentați, acesta efectuând procesul de recuperare separat de restul colegilor săi, fiind asimptomatic” anunţă clubul din Bănie.

Drăghici (22 de ani) a evoluat în sezonul trecut sub formă de împrumut la Gaz Metan Mediaş, după ce mai fusese împrumutat la Sepsi şi la Juventus Bucureşti.

Universitatea Craiova a mai avut cazuri de coronavirus la jucătorii de la echipa satelit, primul fiind Adrian Juncu, cel care cochetase la un moment dat cu prima echipă. 

Încă două cazuri de coronavirus la Universitatea Craiova au fost confirmate miercuri seara: fiziokinetoterapeuţii Ovidiu Blendea şi Radu Rinderiu.

Aproape întreaga conducere a clubului a fost infectată cu COVID 19, în urma deplasării la Tbilisi, pentru meciul din Europa League: Mihai Rotaru, Sorin Cârţu, Ovidiu Costeşin şi Marcel Popescu. 

De la Universitatea Craiova, au mai fost infectaţi cu coronavirus: antrenorul Cristiano Bergodi, antrenorul secund Gigi Ciurea, team-managerul Lucian Pretorian şi preparatorul fizic Cornel Blejan.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.