Sport
Un nou egal amical pentru elevii lui Papură, în stagiul din Austria

După egalul cu ruşii de la FC Orenburg, a urmat o altă remiză pentru Universitatea Craiova în stagiul de pregătire din Austria, 0-0 cu FK Qarabag, campioana Azerbaidjanului. Evoluţia elevilor lui Cornel Papură a fost însă una modestă, azerii, rivali în campionatul intern cu Sabail, viitoarea adversară a Craiovei în Europa League, fiind superiori atât la posesie, cât şi la ocazii de gol. 

Cornel Papură a folosit formula: Pigliacelli (62 L. Popescu) – Martic (46 Vlădoiu), Acka (70 Kelic), Kelic (46 Hreniuc) Bancu (46 Borţa) – V. Constantin (75 Mateiu), Mateiu (46 M. Şerban), Qaka (46 I. Popescu) – Bărbuț (46 Baiaram), Fortes (46 M. Roman), Mihăilă (11 Bârzan 78 Bărbuţ).

Cea mai proastă veste pentru echipa din Bănie a fost accidentarea lui Vali Mihăilă, chiar în debutul meciului, acesta fiind suspect de ruptură musculară.  

Următoarele amicale ale Craiovei în stagiul din Austra sunt cu ungurii de la Ferencvaros (pe 1 iulie) şi cu polonezii de la Legia Varşovia (pe 2 iulie). Totuşi, se încearcă stabilirea unui alt joc de verificare pe 28 iunie.

sa faci ruptura musculara in min 11 intr-un meci amical. Cat amatorism din partea staff-ului tehnic.!! sa ramai fara un jucator U21 titular de drept!! se pare ca lucrurile merg bine sub comanda antrenorului emerit Papura. apropo...ce se mai aude cu parteneriatul cu Porto? Cicîldău va pleca. Bancu la fel. si de venit..ramanem cu Papura si Cîrţu?
26 iunie 2019, 09:11
Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.