Sport
Un nou meci fără victorie pentru Craiova lui Papură: „Cred că am suferit din punct de vedere fizic”

După Universitatea Craiova - Viitorul 1-1, Corneliu Papură, antrenorul oltenilor, nu a oferit prea multe declarații la final, însă ceea ce a putut fi extras este că Știința a suferit „fizic” spre final, iar jucătorii care au intrat nu au făcut diferența. 

Papură consideră că echipa sa a făcut o primă parte bună, dar Viitorul și-a revenit în repriza a doua: „Am făcut o repriză bună în care am dominat. În partea secundă, adversarul a echilibrat. Cu toate acestea, am ratat ocazii mari şi nu am reuşit să câştigăm. Nu îmi reproşez schimbările, a fost o decizie pe care trebuia să o iau. Credeam că vin cu jucători mult mai proaspeţi după pauză. Cred că am suferit din punct de vedere fizic.  Am pierdut multe dueluri, n-am reuşit să recuperăm repede mingea şi asta a făcut ca adversarul să ne împingă spre poartă. 

Sper să nu fie afectat Mamut. A avut ocazii, sper să treacă peste aceste nereuşite şi să înscrie etapa viitoare. Nu ştiu când revine Koljic, sper ca toţi accidentaţii să revină cât mai repede. Acesta este programul, e aglomerat, sper să ne refacem până la meciul cu Voluntari”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.