Sport
Un stadion nou şi plin n-a fost de ajuns pentru ca Ştiinţa să încheie seria neagră în faţa FCSB

La primul derby cu FCSB pe noul „Ion Oblemenco”, disputat cu „casa închisă”, Universitatea Craiova a pierdut cu 1-0, printr-un gol marcat de Teixeira, în minutul 86. Este primul eşec al Ştiinţei pe noua arenă într-un meci oficial.

Mitriţă, Mateiu, Băluţă şi Tiago Ferreira au ratat ocazii de a marca, în timp ce oaspeţii au fost periculoşi prin Florin Tănase şi Teixeira. Totuşi, seria meciurilor fără victorie continuă pentru Ştiinţa, trecând 16 ani de la ultimul succes. Totodată, este al treilea eşec la rând al Universităţii, după cele cu CFR şi FC Botoşani. Alb-albaştrii sunt pe locul 4, la egalitate cu Viitorul, ocupanta poziţiei a treia, iar în ultima etapă vor juca în deplasare cu CSMP Iaşi.

Înaintea meciului, campioanele europene, handbalistele de la SCM Craiova, au prezentat trofeul câştigat recent, Cupa EHF, fiind aplaudate de 30.000 de fani.

Pentru Craiova au evoluat: Mitrovic - R. Popa (84 Screciu), Kelic, Tiago Ferreira - Dimitrov, Mateiu, Zlatinski (90 Burlacu), Bancu – Gustavo (76 Glavina), Băluţă, Mitriţă.

 

După meci, Devis Mangia a declarat: „Am avut șansa de a ajunge în avantaj, apoi am luat un gol pe care nu trebuia să îl primim. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine. Trebuie să jucăm așa și mai departe. Diferența a fost făcută de eficacitate. Am avut și noi șansele noastre. Probabil e și o mică diferență de calitate. E incredibil că în ultima etapă nu jucăm la aceeași oră cu Viitorul. Dacă cineva nu știe, locul 3 duce în Europa League. Nu știu cine decide acest program, dar nu e normal ca după un sezon atât de dificil să existe astfel de diferențe. Nu se poate juca vineri, apoi luni.

 

Alex Băluţă a avut un discurs : „Am avut ocazii mult mai clare decât FCSB. Nu știu cum de nu am reușit să marcăm. Ei au Aşa s-a întâmplat şi anul trecut, pe final am pierdut puncte. Puteam la Cluj să luăm un punct, iar acum puteam să câştigăm cu FCSB. Trebuie să muncim şi mai mult, pentru că suntem buni doar să vorbim. Trebuie să analizăm greșelile și să câștigăm cu orice preț la Iași”.

 

„E o seară tristă pentru toată lumea. Dacă marcam când am avut acea oportunitate alta era soarta meciului. Asta e, s-a terminat 1-0 pentru ei. Au dat gol pe o greşeală a noastră, pe o neatenţie. Ne doream foarte mult această victorie, suntem foarte dezamăgiţi. Mai avem două meciuri importante, trebuie să ne refacem cât mai repede şi să câstigăm Cupa”, a spus Mitriţă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.