Sport
Un tramvai numit Craiova Maxima

Câţiva componenţi ai Craiovei Maxima, printre care „cei trei Nae”, Ungureanu, Tilihoi şi Negrilă, cât şi Aurică Beldeanu, Costică Donose sau Ion Velea, s-au plimbat joi dimineaţa cu tramvaiul intitulat „Craiova Maxima”. Tramvaiul a fost personalizat înaintea repunerii în funcţiune a liniei, fiind tapetat pe extrerior cu fotografii ale Ştiinţei din perioada de glorie maximă, în semn de respect pentru generaţia celebră care a marcat fotbalul românesc în anii 70-80.

„Am fost în echipă în 1969, la prima victorie a Universităţii împotriva lui Dinamo, 1-0, gol înscris de Neagu. A fost mare bucurie, şi a noastră şi a spectatorilor, pentru că până atunci ne băteau mereu. Sper să câştigăm şi luni, să dea gol Măzărache” a spus Ion Velea, component al Campioanei Unei Mari Iubiri.

„Plimbarea a fost plăcută, suntem reprezentanţi de seamă ai acestui oraş şi ne bucurăm să facem parte din astfel de acţiuni. În fiecare an avem nişte meciuri pe care trebuie neapărat să le câştigăm, în principal cu Steaua, Dinamo şi Rapid. Ne-am creat această rivalitate cu Dinamo, ei prin metode pe care le ştiţi, noi prin cinste şi corectitudine. Sper să fie stadionul plin, avem cea mai spectaculoasă echipă din campionat. Cred că vom câştiga. Acest meci se pregăteşte cu mult timp înainte la Craiova” a spus Nae Tilihoi.

„Pregătim şi noi acest meci, nu numai jucătorii. A fost dintotdeauna un meci de referinţă, există o stare de spirit specială la aceste derby-uri cu Dinamo, spectatorii au un rol foarte important şi sper să fie la fel şi la Severin la fel, deşi e păcat că nu jucăm la Craiova. Nu-i nimic, pe stadionul nou va fi ceva foarte frumos. Nivelul arătat ne îndreptăţeşte să sperăm la un rezultat bun, avem o echipă omogenă, deşi avem şi mulţi tineri” a declarat Nicolar Ungureanu.

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.