Sport
Ungurii i-au dat afară pe Grozav și Latovlevici pentru că au fugit în România

Kisvarda, formația de pe locul 7 din campionatul Ungariei, le-a reziliat contractele jucătorilor Gheorghe Grozav și Iasmin Latovlevici, întrucât au plecat în România fără să anunțe oficialii clubului. 

Directorul sportiv al maghiarilor a explicat de ce cei doi români au fost dați afară din echipă: „Cei doi au călătorit miercuri fără permisiune în România, ale cărei granițe sunt închise. Aceasta nu este doar o încălcare a normelor noastre interne stricte, ci și a regulamentelor, punând în pericol sănătatea coechipierilor și a rudelor lor. În această situație, când punem mare accent pe securitate, acțiunile acestora sunt inacceptabile și nu putem accepta potențialele riscuri implicate. Iresponsabilitatea lor este în contradicție cu aspirațiile noastre de securitate. Toate acestea se dovedesc a fi o încălcare gravă a contractului, pe care nu o putem tolera. Oricât de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav în trecut, acest act este de neiertat”

 

Gicu Grozav și Iasmin Latovlevici au bifat mai multe selecții la echipa națională a României, iar Grozav chiar are și 5 goluri înscrise pentru „tricolori”, purtând de mai multe ori numărul 10 pe tricou. Acesta avea 41 de meciuri pentru Kisvarda, marcând 14 goluri. „Lato” nu a apucat să debuteze pentru echipa din țara vecină. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.