Sport
Ungurii i-au dat afară pe Grozav și Latovlevici pentru că au fugit în România

Kisvarda, formația de pe locul 7 din campionatul Ungariei, le-a reziliat contractele jucătorilor Gheorghe Grozav și Iasmin Latovlevici, întrucât au plecat în România fără să anunțe oficialii clubului. 

Directorul sportiv al maghiarilor a explicat de ce cei doi români au fost dați afară din echipă: „Cei doi au călătorit miercuri fără permisiune în România, ale cărei granițe sunt închise. Aceasta nu este doar o încălcare a normelor noastre interne stricte, ci și a regulamentelor, punând în pericol sănătatea coechipierilor și a rudelor lor. În această situație, când punem mare accent pe securitate, acțiunile acestora sunt inacceptabile și nu putem accepta potențialele riscuri implicate. Iresponsabilitatea lor este în contradicție cu aspirațiile noastre de securitate. Toate acestea se dovedesc a fi o încălcare gravă a contractului, pe care nu o putem tolera. Oricât de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav în trecut, acest act este de neiertat”

 

Gicu Grozav și Iasmin Latovlevici au bifat mai multe selecții la echipa națională a României, iar Grozav chiar are și 5 goluri înscrise pentru „tricolori”, purtând de mai multe ori numărul 10 pe tricou. Acesta avea 41 de meciuri pentru Kisvarda, marcând 14 goluri. „Lato” nu a apucat să debuteze pentru echipa din țara vecină. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.