Sport
Universitatea Craiova, de neregăsit! Ştiinţa - Sepsi 0-1 (Galerie FOTO)

Universitatea Craiova a pierdut scor 0-1, în faţa formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe. Golul oaspeţilor a fost înscris de Karanovic (min. 82)

Prima repriză a duelului a fost controlat de craioveni, dar fără mari ocazii. Şutul lui Vali Constantin şi lovitura de cap a lui Renato Kelic au fost fazele notabile ale primei părţi.

 

Repriza secundă a adus aceeaşi dominare palidă a Ştiinţei, Alex Cicâldău, Carlos Fortes  şi Vali Mihăilă, revenit după o accidentare, nu au mişcat tabela. În schimb, Karanovic, în urma unui duel câştigat cu Acka, l-a lobat pe Pigliacelli şi a înscris.

 

Cei peste 7.000 de spectatori prezenţi pe stadion i-au apostrofat pe jucători şi au strigat de mai multe ori " demisia".

 

Universitatea a ajuns la cel de-al treilea meci consecutiv fără victorie şi pentru olteni urmează duelurile de săptămăna viitoare cu AEK Atena şi FC Botoşani.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.