Sport
Universitatea Craiova a legitimat un mijlocaş italian

Cu câteva zile înaintea startului de campionat, Universitatea Craiova l-a legitimat pe mijlocaşul italian Fausto Rossi, care se antrena de o săptămână alături de ceilalţi alb-albaştri.

În vârstă de 26 de ani, Rossi a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Craiova. Rossi a fost format la Academia lui Juventus şi a evoluat în cariera sa pentru Vicenza, Brescia sau Pro Vercelli în Italia şi pentru Valladolid şi Cordoba în Spania. Ultimul contract al lui Rossi a fost cu Trapani Calcio, echipă din Serie B. Rossi a strâns două selecţii pentru reprezentativa Under 17 a Italiei, 3 meciuri pentru naţionala Under 20 şi 24 de partide pentru naţionala Under 21.

Devis Mangia i-a fost antrenor la reprezentativa de tineret a Italiei, cu care au ajuns până în finala Campionatului European din 2013, pierdută în faţa Spaniei.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.