Sport
Universitatea Craiova a oficializat transferul lui Ionuţ Vînă, de la FCSB

Universitatea Craiova a anunţat transferul mijlcaşului de 26 de ani de la FCSB, Ionuţ Vână, care a semnat un contract pe 4 ani. În schimbul lui Ionuţ Vână, Ştiinţa i-a cedat la FCSB pe atacanţii Ivan Mamut şi Andrei Burlacu, clubul din Bănie urmând să încaseze şi suma de 100.000 de euro. Noua achiziţie poate debuta la Universitatea Craiova în meciul cu FC Botoşani, din etapa a 3-a a Ligii I, programat duminică, de la ora 19.15, pe „Ion Oblemenco”.

„Mijlocașul Ionuț Vînă a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 4 ani. Mult succes în tricoul alb-albastru!” a precizat clubul din Bănie.

 

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani născut la Galaţi a mai jucat în cariera sa pentru Dunărea Călărași, Viitorul Constanţa și Roma Primavera.

 

„Eu cred foarte mult în jucătorul ăsta, cred că Vînă se va impune la Craiova. Nu a reușit la FCSB, dar e un transfer foarte bun pentru Craiova. O să se impună! E un jucător valoros”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport. 

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.