Sport
Universitatea Craiova a sărbătorit Ziua Drapelului Național

Oltenii se pregătesc intens pentru derby-ul cu CFR Cluj de duminică, ora 20:00. Totuși, jucătorii și staff-ul tehnic și-au făcut timp pentru a realiza o fotografie de grup cu „tricolorul”:

Ziua de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Național prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această zi va fi marcată de către autoritățile publice și de celelalte instituții ale statului prin organizarea unor programe și manifestări cultural-educative, cu caracter evocator sau științific, consacrate istoriei patriei, precum și prin ceremonii militare specifice, organizate în cadrul unităților Ministerului Apărării Naționale și ale Ministerului de Interne. 

 

Cristiano Bergodi și elevii săi au realizat o fotografie de grup alături de drapelul României și au dat dovadă de respect față de valorile naționale. Mâine, delegația Științei va decola de pe Aeroportul Internațional Craiova cu destinația Cluj-Napoca. Duminică este programată partida cu CFR, urmând ca „alb-albaștrii” să se întoarcă în Bănie imediat după joc.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.