Sport
Universitatea Craiova a transferat 3 jucători în ultima zi de mercato

Universitatea Craiova a realizat trei transferuri în ultima zi a perioadei de mercato: George Câmpanu şi Reagy Ofosu (foto, în duel cu Cicâldău) de la FC Botoşani, pentru care s-a plătit suma de 300.000 de euro şi atacantul croat Ivan Mamut, de la Inter Zapresic, din liga a doua croată. Ivan Mamut are 3 goluri în 7 meciuri în liga a doua din Croaţia şi a costat 100.000 de euro. 

Reagy Ofosu (29 de ani) a jucat în ligile inferioare din Germania, apoi la Grodig, în Austria, la Istra, în Croaţia, la Spartak Trnava, în Slovacia şi a venit la Botoşani din Ungaria, de la Haladas. Are 6 goluri şi 5 pase de gol pentru FC Botoşani în 30 de meciuri.

Internaţionalul de tineret Alexandru George Câmpanu va împlini 20 de ani peste câteva zile este crescut la academia lui Gică Hagi şi a fost adus anul trecut din Liga a III-a, de la CSM Alexandria, el mai având contract cu Botoşaniul până în 2024. Cotat la 250.000 de euro, Câmpanu are 3 goluri în 22 de meciuri jucate pentru formaţia lui Marius Croitoru, nefiind un titular obişnuit. Jucător de picior stâng, Alexandru Câmpanu poate evolua atât ca mijlocaş, cât şi ca atacant. 

Craiova încearcă să-l aducă pe Alexandru Măţan de la Viitorul, iar Gică Popescu a confirmat oferta primită din partea Universităţii Craiova, dar preţul solicitat este mult mai mare.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.