Sport
Derby-ul Universitatea Craiova II - CSO Filiași se vede la Oltenia TV

Derby-ul Doljului din etapa a 6-a a Ligii 3, seria a 6-a, Universitatea Craiova II - CSO Filiași, va fi transmis în direct și în exclusivitate de Oltenia TV, vineri, de la ora 15:00! Meciul se va puteavedea și pe pagina de Facebook a televiziunii. 

Înainte de joc, cele două competititoare se află în situații opuse. Dacă gazdele de la Universitatea Craiova au acumulat doar două puncte în cele cinci meciuri disputate până în acest moment, un egal cu Alexandria, în deplasare, scor 1-1 și remiza cu Pucioasa, de acasă. CSO Filiași pare să se bată pentru ocuparea primelor locuri în clasament și chiar a fost adusă în discuție promovarea în liga secundă. Trupa lui Mario Găman a adunat 9 puncte, însă, în etapa trecută, filieșenii s-au încurcat cu Vedița Colonești, pe teren propriu și au pierdut cu 1-2. 

 

Echipa secundă a Universității Craiova se clasează pe locul 10, în timp ce Filiași este pe 4, la 2 puncte de Sporting Roșiori, Flacăra Moreni și Vedița Colonești. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.