Sport
Lokomotiv Tbilisi - Universitatea Craiova, în turul 1 preliminar al Europa League

Cap de serie la tragerea la sorţi a primului tur preliminar din Europa League, Universitatea Craiova a fost repartizată în grupa a 14-a şi va juca împotriva echipei Lokomotiv Tbilisi, din Georgia. Duelul va avea loc într-o singură manşă, pe 27 august, în capitala Georgiei. Astfel, Ştiinţa ratează şansa de a scăpa de suspendarea de un meci pe care o mai avea din urmă cu un an, de la meciul cu Honved. 

 

 

Lokomotiv Tbilisi din Georgia este o echipă înfiiţată în 1936, iar anul trecut a terminat pe locul 4 campionatul, pierzând finala Cupei Georgiei.

În campionatul actual, Lokomotiv Tbilisi este pe poziţia a 7-a după 8 etape, cu 9 puncte. Are un lot evaluat la 4,3 milioane de euro, format în majoritate din jucători gruzini, iar antrenor este Giorgi Chiabrishvili, instalat recent pe banca tehnică a "ceferiştilor".

Sorin Cârţu: „Deocamdată nu-i știm, cine știe fotbalul din Georgia? Însă ei au, de obicei, echipe tehnice. Eu spus că suntem favoriți, trebuie să ne calificăm. Este un dezavantaj că vom juca în deplasare, nu știm ce condiții sunt acolo deocamdată, cum este terenul. Era foarte bine dacă jucam acasă, scăpam și de suspendarea aceea, să putem juca cu spectatori când se va putea. Clar că este un avantaj că au jocuri oficiale în picioare, dar trebuie să ne gândim că vom juca și noi până la meciul cu ei”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.