Sport
Universitatea Craiova, noul lider al campionatului! Clasamentul și rezultatele din play-off

Oltenii sunt al 9-lea cer! Universitatea Craiova a reușit să treacă peste CFR Cluj și a devenit noul lider al Ligii 1. 

Etapa a 6-a din play-off a pornit cu partida dintre Gaz Metan Mediaș și Universitatea Craiova. Trupa lui Bergodi s-a impus cu 2-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Golurile Științei au fost înscrise Valentin Mihăilă (min. 39) și Alexandru Cicâldău (min. 54). Sâmbătă, 4 iulie, Botoșani s-a deplasat la București pentru duelul cu FCSB.  Chiar dacă au deschis scorul prin Florinel Coman, „roș-albaștrii” nu au putut să țină de rezultat, astfel că s-au văzut egalați în minutul 22, Țigănașu fiind cel care a restailit egalitatea.

 

Fanii Universității Craiova au fost lipiți de televizoare pentru a vedea duelul dintre Astra și CFR Cluj. Din fericire pentru aceștia, elevii lui Dan Petrescu s-au încurcat cu giurgiuvenii, remizând 2-2. Clujenii au condus și cu 2-0. După această etapă, Universitatea Craiova a devenit noul lider al campionatului. „Juveții” au acumulat 38 de puncte, în timp ce CFR are 37 puncte. Astra completează podiumul, cu 29 de puncte. FCSB are 28, Botoșani 38, în timp ce Mediaș a strâns 25. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.