Sport
Universitatea Craiova pierde derby-ul din ultima etapă cu FCSB şi termină campionatul pe locul 5

În ultimul meci al campionatului, Universitatea Craiova a pierdut clar derby-ul cu FCSB, scor 3-0, pe Arena Naţională, rezultat stabilit la pauză, de dubla lui Alibec şi golul lui Jakolis.

Este al patrulea eşec din tot atâtea meciuri dintre Universitatea şi FCSB în acest sezon. Circca 500 de suporteri au încurajat echipa din Bănie în ultimul joc al campionatului, terminat de olteni pe locul 5, acelaşi pe care s-au clasat şi acum 2 ani. A fost o victorie tristă pentru gazde, care au pierdut titlul, Viitorul fiind noua campioană a României, după victoria cu CFR Cluj, cor 1-0.

Universitatea a evoluat în formula: Calancea – Dimitrov, Kelic, Barthe (12 Jazvic, 71 Burlacu), Briceag – Mateiu, Screciu, Zlatinski – Băluță, Ivan, Bancu (82 Gustavo). 

Gigi Mulţescu a confirmat după meci că va pleca din Bănie la finalul sezonului: „În campionat este ultimul meu meci, dar mai avem în Cupă. E un sezon pe care trebuie să-l încununăm cu un trofeu, pentru suporteri ar fi o bucurie foarte mare. În acest sezon am pierdut foarte multe meciuri din greşeli de arbitraj, am ratat foarte mult şi am primit goluri din greşeli uşoare de apărare. Mai avem Cupa şi cu aceşti jucători trebuie să terminăm, sper să fim mai inspiraţi”.

Ştiinţa va juca în Europa League în vara aceasta, dar nu a încheiat sezonul, joi având returul Cupei României, cu FC Voluntari, la Chiajna, ilfovenii câştigând prima manşă cu 1-0.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.