Sport
Universitatea Craiova s-a despărţit de Alex Măţel. Ce declara acum câteva luni, la Oltenia TV, fostul internaţional

Universitatea Craiova a anunţat că s-a despărţit de fundaşul dreapta Alexandru Măţel (30 de ani), deşi acesta mai avea încă doi ani de contract. Principala cauză a rezilierii a fost absenţa prelungită de pe teren a jucătorului, cauzată de accidentări. Adus acum un an în Bănie, de Victor Piţurcă, fostul internaţional a prins numai 6 meciuri în tricoul Ştiinţei, având mai multe probleme medicale. 

Iată ce declara jucătorul acum câteva luni, la Oltenia TV: "Am venit cu speranţe mari la Craiova, mi-aş fi dorit să joc mult mai mult, am mai avut şi accidentări, care m-au tras în jos. Dar îmi aştept şansa şi vreau să profit de ea, să ajut echipa. Sunt dezamăgit doar că nu am jucat mult, dar nu şi de ce am găsit la Craiova. Concurenţă este şi acum, cu Vlădoiu, şi este benefică pentru echipă. Nu mă gândesc că Vlădoiu joacă pentru regula under 21, el este un copil extraordinar. Eu am contract până în vară şi o clauză de prelungire pe încă doi ani. Eu mi-aş dori să continui, rămâne să vedem ce opţiune va avea clubul, dacă vor fi mulţumiţi de mine.  Am jucat şi la Dinamo Zagreb, echipă cu mulţi fani, dar ce am văzut la Craiova rar mi-a fost dat să văd, pe noi ne ajută foarte mult. Sunt şi pretenţioşi, fiindcă au şi de ce, au istorie în spate, sunt glorii care au făcut lucruri importante pentru fotbalul românesc. Înainte a veni la Hermannstadt am stat un an şi 3 luni, am avut nişte probleme destul de grave, am luat-o de la zero. Mă gândeam să nu mai continui cu fotbalul. M-am gândit că pot să dau un restart carierei mai de jos, la o echipă mică, era greu să joc la o echipă cu pretenţii."

„Clubul Universitatea Craiova și Alexandru Mățel au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi mulțumim lui Alexandru și îi dorim mult succes în continuare. Născut pe data de 17 octombrie 1989 la Constanța, Alex Mățel are o înălțime de 1,75 m. este un fotbalist de picior drept și evaluat la 200.000 de euro, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com. De-a lungul carierei sale de fotbalist profesionist a mai evoluat la echipe precum Farul Constanța, Delta Tulcea, Astra Ploiești, Dinamo Zagreb și FC Hermannstadt. A izbutit să obțină 3 titluri de campion în Croația, două Cupe ale Croației, o Cupă a României și o Supercupă. A îmbrăcat tricoul Științei de 6 ori, reușind să ofere o pasă decisivă. A bifat 17 selecții în cadrul echipei naționale a României și 6 la Under-21” este mesajul clubului din Bănie.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.