Sport
Universitatea Craiova s-a despărţit de Marius Briceag

Fundaşului Marius Briceag i-a expirat contractul cu Universitatea, iar acordul nu a mai fost prelungit. El a semnat deja un contract cu FCSB. ”Sunt fericit că am semnat cu acest club mare, care își propune mereu să realizeze mari performanțe. Mulțumesc mult conducerii clubului pentru încrederea acordată și sper să demonstrez pe teren că pot fi util echipei în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor” a declarat Briceag pentru site-ul oficial al FCSB. 

În perioada de pauză, Universitatea Craiova s-a despărțit de trei fundași: Claude Dielna, Ivan Martic și Tiago Ferreira. Recent, oficialii craioveni nu au mai prelungit contractul unui alt apărător.

 

Piteștean la origine, Marius Briceag a început fotbalul la FC Argeș, însă odată cu desființarea echipei, acesta a ajuns la CSM Râmnicu Vâlcea. Acolo, „Brici” a făcut o treabă bună, fiind remarcat de oficialii Universității Craiova, dar și de cei ai lui Dinamo. Totuși, Știința a câștigat bătălia pentru semnătura acestuia. Suma de transfer s-a învârtit în jurul a 150.000 de euro.

Briceag nu s-a impus din prima la echipa din Bănie și a mai fost împrumutat la FC Voluntari, unde a prins 16 meciuri. Imediat, s-a întors la Universitatea și a început să fie folosit din ce în ce mai des. În vârstă de 28 de ani, fundașul lateral a adunat 84 de partide în toate competițiile pentru „Campioana Unei Mari Iubiri”, a reușit un gol și a pasat decisiv la alte 5 reușite.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.