Sport
Universitatea Craiova şi-a prezentat noul echipament, pe esplanada arenei 'Ion Oblemnenco'. Foto

Într-o conferinţă de presă susţinută pe esplanada stadionului "Ion Oblemenco", Universitatea Craiova şi-a prezentat variantele de echipament pentru sezonul 2020-2021, care este livrat de noul sponsor tehnic, Puma, cu care s-a încheiat un parteneriat pe 4 ani. Tricourile au variante pe alb complet, albastru complet şi negru complet, într-un design retro, destul de atractiv. 

„Ceea ce ni se întâmplă astăzi e ceva superior în evoluția clubului nostru. E un parteneriat de calitate, un parteneriat de top sau, ca să rămânem în sfera noastră, putem să spunem că este un parteneriat maxim. Eu sunt admirator mare al acestui echipament și când eram jucător, primul meu meci pentru Universitatea Craiova, l-am jucat încălțat în ghete Puma. Le-am luat la un turneu în Franța. Consider că e un pas înainte. Sperăm ca împreună să avem rezultate mult mai bune decât până acum și să putem să ne bucurăm de succesele acestui club, care în fiecare an urcă o treaptă. Sperăm să fie tricourile de campioni ale Universității Craiova. Ne dorim împreună cu Puma să avem rezultate mult mai bune cu anul trecut. Nu o așteptăm pe Milan în Europa League, deocamdată să trecem de Lokomotiv Tbilisi. A fost un an bun, excepție fiind ultima partidă. Am vrea să se repete parcursul pe care l-am avut și să ne batem pentru câștigarea campionatului. Jucătorii trebuie să învețe din ceea ce au greșit și să îndrepte campionatul ăsta. Este cel mai bun loc pe care l-a ocupat Craiova între 2013-2020, a spus Sorin Cârțu, președintele clubului.

„Începem campionatul cu un sponsor tehnic de notorietate mondială. Este vorba despre conceptul Puma. Este un parteneriat pe durată neliminată, în condiții economice care conform protocolului rămân confidențiale”, a anunțat Marcel Popescu, managerul general al clubului.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.