Sport
Universitatea Craiova, victorie pentru Elvir Koljic

În etapa a şasea a Ligii 1, Universitatea Craiova s-a impus, scor , în faţa Politehnicii Iaşi. Golul "alb-albaştrilor" a fost marcat de Bărbuţ (min. 51).

Aşa cum ne-am obişnuit, Craiova a dominat începutul partidei. În minutul 9, Elvir Koljic a şutat defectuos după o centrare a lui Bancu. La următoarea ocazie a Ştiinţei, din trei metri, Sorin Buşu i-a suflat mingea lui Baiaram. Finalul de primă parte a fost umbrită de accidentarea lui Koljic. Mihalache a intrat în mod criminal la jucătorul oltenilor şi a fost eliminat. În locul bosniacului a fost introdus Cristi Bărbuţ, cel care a şi înscris la şase minute după revenirea de la cabine. Imediat, Craiova ar fi putut dubla avantajul, dar acelaşi Bărbuţ a fost prea altruist şi i-a lui Ivan, însă acesta nu a mai ajuns la minge. În minutul 79, jucătorii lui Bergodi au avut o ocazie imensă, însă Bărbuţ nu l-a învins pe Axinte, mingea a ajuns la Baiaram, cel care i-a pasat lui Nistor, iar acesta a tras peste poartă. După acest rezultat, Universitatea ajunge la şase victorii consecutive şi domină Liga 1. În etapa următoare, trupa lui Bergodi va juca la Bucureşti, cu Dinamo, însă după acţiunile echipei naţionale.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.