Sport
Universitatea Craiova vrea un fost jucător al lui Lazio

 Alessandro Murgia (24 de ani, mijlocaș central), fostul jucător al celor de la Lazio, este aproape de Craiova. În acest moment, Murgia evoluează în Serie B, la SPAL. 

Alessandro Casaglia, directorul departamentului de scouting al Universității Craiova, a declarat pentru presa din Italia: „Îl ştim de foarte multă vreme pe Murgia. Este genul de jucător care ar aduce valoare. În condiţiile financiare potrivite, ar fi un plus pentru echipa noastră. Trebuie să recunosc, acum are alte idei, să rămână în Italia, să rămână aproape de casă, dacă interesul nostru nu se concretizează.

În România, mai avem o fereastra de transferuri durează cu o săptămână mai mult decât în alte părţi. Probabil după 1 februarie, va exista o oarecare nemulțumire că nu s-au găsit angajamente şi jucătorii vor fi mai uşor de adus” a declarat Alessandro Casaglia, citat de Calciomercato.it.

 

Alessandro Murgia a jucat în 49 de partide pentru trupa de pe Stadio Olimpico.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.