Sport
Universitatea va juca două partide amicale! Spectatorii nu vor avea acces la meciurile cu o echipă din play-out

Fără jocuri de 3 luni, oltenii lui Bergodi vor să tragă tare pentru a fi în cea mai bună formă posibilă la reluarea campionatului. Știința a programat două partide amicale săptămâna aceasta. 

Sâmbătă, în Bănie, Universitatea Craiova va juca două partide amicale cu FC Viitorul, formație clasată pe primul loc în play-out-ul Ligii 1. Cristiano Bergodi va avea șansa să-și vadă noii săi elevi pentru prima dată la lucru într-un meci și ar putea să-și facă o idee în ceea ce privește stilul de joc pe care-l va adopta Știința în etapele rămase de disputat până la finalul sezonului. Vor exista reguli stricte în ceea ce privește igiena, iar spectatorii nu vor avea acces la locul de desfășurare al meciurilor.

 

Oficialii Universității și-ar dori ca duelurile să se desfășoare pe „Ion Oblemenco” sau pe stadionul „Extensiv”, însă există anumite regulile, conform cărora aceste meciri ar urma să se joace în baza de cantoment, astfel că o opțiune este cantonamentul din „Lunca Jiului”.  S-au jucat două meciuri între Craiova și Viitorul și ambele meciuri s-au terminat cu victoria oltenilor. Primul meci a fost pe 30 septembrie 2019, 3-1, grație golurilor marcate de Alexandru Cicâldău, Elvir Koljic și Mihai Bălașa, după ce puștii lui Hagi deschiseseră scorul prin Bogdan Țîru. Același lucru s-a întâmplat și la Ovidiu, în retur, când Gabi Iancu a marcat pentru 1-0, însă Luis Nițu și Valentin Mihăilă au întors rezultatul.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.