Sport
Vali Mihăilă a marcat primul său gol în Italia, chiar pe 'Stadio Olimpico'!

Fostul jucător al Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, a marcat primul său gol de la transferul la Parma, chiar pe legendara arenă "Olimpico" din Roma. Deşi echipa sa a pierdut cu 2-1 în optimile Cupei Italiei cu 2-1 în faţa lui Lazio, gazdele marcând golul decisiv în prelungiri, Mihăilă a egalat în minutul 83, la primul meci ca titular pentru Parma.

Mihăilă a plecat de la limita ofsaidului şi a şutat cu dreptul, din interiorul careului, portarul lazial tingând mingea, care s-a dus totuşi în poartă. Românul a fost înlocuit imediat după ce Lazio a marcat golul calificării, nu înainte să-şi mai creeze o ocazie, în minutul 88. 

Fostul jucător al Ştiinţei ratase în minutul 73 o altă mare şansă de gol, trimiţând în bara transversală, in 3 metri, după o respingere a portarului albanez al lui Lazio, Strakosha.

Vali Mihăilă a mai fost implicat şi în alte acţiuni, fiind cel mai periculos jucător al Parmei în duelul de pe "Olimpico", în care a lipsit Ştefan Radu, menajat de Simone Inzaghi, antrenorul lazialilor. 

În premieră titular, Vali Mihăilă s-a aflat la a patra partidă pentru Parma, el fiind operat de pubalgie după ce s-a transferat la formaţia gialloblu.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.