Sport
Vali Mihăilă, prezentat oficial de Parma. Contract pe 5 ani cu gruparea din Serie A

Fostul fotbalist al Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, a fost prezentat oficial de noua sa echipă, AC Parma. „Mihăilă este jucătorul Parmei” a titrat clubul emilian pe site-ul oficial, urându-i bun-venit atacantului de 20 de ani. „Parma anunţă transferul definitiv al jucătorului Valentin Mihăilă, de la Universitatea Craiova. Născut la Târgovişte, în anul 2000, fotbalistul a semnat un contract cu Cruciaţii până în 2025” anunţă gruparea din Serie A.

„The Golden Boy Valentin Mihăilă va juca în Serie A la Parma Calcio 1913 și va duce întotdeauna cu el toată dragostea suporterilor Universității Craiova. Suntem mândri că la 20 de ani devine unul dintre cei mai valoroși tineri jucători plecați din Europa de Est într-un campionat din “Big Four”. Campion național cu grupa Under-17 a Științei și convocat în vara anului 2017 în Naționala României Under-18, Valentin Mihăilă a debutat pentru echipa mare în șaisprezecimile Cupei României, în victoria cu 2 - 0 în fața echipei Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Vali este unul dintre produsele Centrului de Copii și Juniori. A evoluat în 70 de partide în toate competițiile pentru Știința, reușind să înscrie 10 goluri și să ofere 13 pase decisive” este şi anunţul Universităţii Craiova.

AC Parma a plătit 8,5 milioane de euro pentru Mihăilă, 25 de procente din această sumă urmând să-i revină lui Silviu Bogdan, cel care l-a avut pe Mihăilă la şcoala sa de fotbal. Mihăilă a jucat 70 de meciuri pentru Universitatea Craiova şi a marcat 10 goluri.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.