Sport
Vătăjelu i-a dedicat golul unui fost coleg decedat: „ Nu mă gândeam că poate să doară așa tare”

Fostul căpitan al Universității Craiova, Bogdan Vătăjelu, a marcat primul său gol de la revenirea la Universitatea Craiova, iar reușita a fost dedicată unui fost coleg de la Sparta Praga. 

“Era foarte important să ne calificăm. Cum am spus-o și înainte de joc, eram sigur  că nu va fi un meci ușor. Din păcate, noi ne-am făcut meciul greu și am luat goluri foarte ușor. Trebuie să învățăm multe după meciurile astea, avem trei rezultate identice. I-am dedicat golul fostului meu coleg de la Sparta Praga (n.r. Josef Sural). M-am înțeles foarte bine cu el, atât pe teren cât și în afara lui. E incredibil ce poți să simți când te desparți de un coleg. Nu mă gândeam că poate să doară așa tare. Pentru noi va fi mai greu duminică pentru că dinamo a pierdut sever la Constanța. Se vor motiva de trei ori mai tare.“, a declarat Vătăjelu la finalul meciului cu Sabail.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.