Sport
Vătăjelu i-a dedicat golul unui fost coleg decedat: „ Nu mă gândeam că poate să doară așa tare”

Fostul căpitan al Universității Craiova, Bogdan Vătăjelu, a marcat primul său gol de la revenirea la Universitatea Craiova, iar reușita a fost dedicată unui fost coleg de la Sparta Praga. 

“Era foarte important să ne calificăm. Cum am spus-o și înainte de joc, eram sigur  că nu va fi un meci ușor. Din păcate, noi ne-am făcut meciul greu și am luat goluri foarte ușor. Trebuie să învățăm multe după meciurile astea, avem trei rezultate identice. I-am dedicat golul fostului meu coleg de la Sparta Praga (n.r. Josef Sural). M-am înțeles foarte bine cu el, atât pe teren cât și în afara lui. E incredibil ce poți să simți când te desparți de un coleg. Nu mă gândeam că poate să doară așa tare. Pentru noi va fi mai greu duminică pentru că dinamo a pierdut sever la Constanța. Se vor motiva de trei ori mai tare.“, a declarat Vătăjelu la finalul meciului cu Sabail.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.