Sport
Vătăjelu, la Oltenia TV: 'Până la finalul carierei am obiectiv să iau titlul cu Craiova'

Fundaşul stânga al Universităţii Craiova, Bogdan Ilie Vătăjelu, a fost invitat la emisunea Fotbal Plus, de la Oltenia TV, declarând că la revenirea din Cehia, în vara trecută, a refuzat oferta lui Gică Hagi de la Viitorul, pentru a reveni în Bănie, unde vrea să câştige un titlu de campion, până la încheierea carierei. 

În această perioadă am stat cu familia, cu soţia şi cele 2 fete, asta e partea bună a acestui dezastru. Normal că ţi-e dor şi de colegi. Nu a fost un an extraordinar pentru mine, pentru că nu am jucat cât mi-aş fi dorit. Mă aştept la mult mai mult la reluare şi în anul următor. Ne-a rămas campionatul, putem atinge obiectivul, de a lua titlul, vom veni cu forţe proaspete, fiecare credem în acest obiectiv, altfel nu am mai fi la acest club. Eu nu am Cupa în palmares şi ar fi extraordinar să luăm un titlu. Am văzut acele imagini cu multă lume strânsă în centru după câştigarea Cupei şi vreau să le trăiesc şi eu şi în cazul unui titlu îmi imaginez ce ar fi. Până termin cariera acesta ar fi obiectivul: să iau măcar un campionat cu Craiova. Înainte de a reveni la Craiova, am avut o discuţie cu domnul Gică Hagi, un extraordinar cunoscător de fotbal, şi mi-a spus că nu am calităţi să joc mijlocaş lateral şi i-am dat dreptate. Ştiu ce calităţi am şi nu pot fi extremă în sistem 4-3-3, nu pot fi precum Ivan, Mihăilă, Băluţă, jucători cu viteză, care-şi pot depăşi uşor adversarii. Postul meu este de fundaş stânga şi cred că am jucat bine pe acest post. Au fost interesaţi de mine cei de la Viitorul, au fost discuţii cu oamenii de acolo, cu domnul Hagi. Dânsul a vrut să mă ia de la Steaua şi la 18 ani, dar nu s-a putut. Am preferat să vin la Craiova însă, am considerat că este cea mai bună soluţie pentru mine” a spus Vătăjelu.

Despre reluarea pregătirilor şi a sezonului Ligii I, Vătăjelu a declarat: „ A trecut o perioadă destul de mare fără activitate, chiar dacă am avut un program individual, nimic nu se compară cu un antrenament pe teren, cu ghetele în picioare. E puţin ciudat să te antrenezi câte 3, dar asta e situaţia, trebuie să ne adaptăm, cel mai important este să ne păstrăm şi forma şi să şi respectăm distanţarea socială. Mulţi spun că ar mai dura până în iunie starea de urgenţă, eu sper să nu fie aşa de rău. Din punctul meu de vedere ar fi plauzibilă data de 5 iunie pentru reluarea meciurilor. Nu ştiu, dar nu cred că vom avea parte de meciuri amicale. Va fi greu să ne adaptăm la ritmul de joc. Dacă va trebui să jucăm şi din 3 în 3 zile va fi şi mai dificil, mai ales că în România nu eram obişnuiţi nici înainte cu acest program. Probabil că meciurile vor suferi ca şi calitate”.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.