Sport
Victor Piţurcă ar fi plecat de la Craiova dacă nu se schimba gazonul! Vorbise deja cu Mihai Rotaru

Victor Piţurcă spune că a luat în calcul varianta să demisioneze de la Universitatea Craiova, în cazul în care nu se lua măsura ca gazonul de pe noul ”Ion Oblemenco” să fie schimbat.

E foarte dificil să joci pe un teren de genul ăsta. Mai ales tu, echipă gazdă, care am avut trei meciuri la rând pe acest teren şi jucătorii la un moment dat se şi panichează. Se şi sperie, fiindcă nu poţi să îţi desfăşori jocul aşa cum trebuie. Nici să pasezi nu poţi şi, când vine mingea spre tine şi trebuie să preiei mingea, e foarte dificil. Pentru mine a fost foarte importantă schimbarea acestui gazon. Să ştiţi că mi-am şi pus problema chiar să renunţ dacă nu se va... chiar vorbeam cu patronul echipei, fiindcă nu îmi convine, nu îmi place. Nu numai că este vorba de munca mea, este vorba şi de viaţa jucătorilor, vorba şi de ceea ce pot ei să păţească. În noaptea asta vor începe lucrările. Am văzut noul gazon, un reprezentant din partea clubului nostru a mers şi l-a văzut el, un gazon excelent. Sper să se monteze acest gazon hibrid şi să nu mai avem probleme din cauza gazonului”, a declarat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.