Sport
Victor Piţurcă: „Nu cred că se va mai juca acest campionat”

Plecat de la Universitatea Craiova, Victor Piţurcă nu şi-a mai găsit niciun angajament şi nu e tentat să revină prea curând în antrenorat.

Oprit din cauza coronavirusului, campionatul nu are prea multe şanse să se mai joace, consideră Piţi, întrucât situaţia cu virusul se înrăutăţeşte: ”Nu cred că se va mai juca acest campionat. Nu văd cum. Eu zic că aprilie, mai, iunie, iulie, sunt luni compromise. Dacă asta e situația, asta e realitatea. Dacă FRF decide că acum se termină? Nu poți spune nimic. Asta e realitatea din clasament.”, a declarat Piţurcă pentru DigiSport.

 

De asemenea, fostul selecţioner e supărat pe conaţionalii săi care nu înţeleg gravitatea situaţiei: "Noi nu avem o mentalitate sănătoasă. Mai ales cei veniți din Italia. Credeți ca ii interesează de familii? Nu vedeți că fac nunti? Eu mă aștept la ceea ce e mai rău. Ați văzut, oameni intelectuali care au îmbolnăvit zeci de oameni. Ce să mai zicem de oamenii simpli”

 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.