Sport
Victoria sezonului pentru baschetbaliștii Craiovei, la Cluj

După o perioadă nefastă care a adus nu mai puțin de 8 eșecuri la rând, baschetbaliștii Craiovei sunt în revenire de formă și au 2 victorii consecutive. Cea din urmă este cu siguranță cea mai surprinzătoare a acestui sezon, în fieful echipei cu cel mai mare buget din România, U BT Cluj. După o prestație deosebită, în care au excelat la aruncările de la distanță, elevii lui Aco Todorov s-au impus sub Feleac cu 94-88, pe sferturi: 23-22. 26-26, 11-20, 34-20. 

Craiovenii au avut un procentaj neverosimil de 53 % la aruncările de 3 puncte, reușind 14 din 26. Cu 19 puncte, 8 recuperări și tot atâtea assist-uri, Pratt a fost cel mai bun jucător al oaspeților. 

Clujenii veneau după o victorie importantă în cupele europene, în Israel, cu atât mai importantă fiind victoria alb-albaștrilor, care sunt acum foarte aproape de calificarea în Top 6. 

Au evoluat pentru SCMU Craiova: Pratt 19 puncte, Gudul 17, Laser 13, Troupe 12, Stoyanov 12, Diculescu 7, Byrd 6, Țâbârnă 3, Năsturescu 3.

Pentru craioveni urmează un alt duel dificil, cu campioana, CSM Oradea, pe 18 ianuarie, în Bănie. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.