Sport
Victorie de efect pentru voleibaliștii Craiovei, în fieful rivalei Dinamo. Pascu: 'A fost fanstastic!'

Reușita acestui week-end sportiv pentru Craiova vine din partea voleibaliștilor lui Dan Pascu, care au produs o mare și plăcută surpriză, câștigând clar, scor 3-0, derby-ul din Capitală cu Dinamo București, pe seturi: 25-23, 25-22, 25-19, după oră și 12 minute de joc.

Rivala de tradiție a oltenilor era considerată mare favorită, după buget, lot, și locul ocupat în clasament, primul, dar Lică și compania s-au mobilizat și au reușit să vină acasă cu toate punctele. Au evoluat: Lică, Jovanovic, Suson, Lupu, Olteanu, Filip, Majstorovic - libero, Stanislaw, Călin.

Despre acest joc, Dan Pascu a declarat: „A fost o victorie fantastică în fața unui adversar foarte puternic. După o perioadă grea, cu meciuri din trei în trei zile și o deplasare în Austria, am reușit să ne mobilizăm și să câștigăm categoric. Am simțit de la antrenamente că băieții pot face un meci foarte bun, dar nu m-am gândit că ne vom impune și mai ales la acest scor.”

După 6 etape, SCMU Craiova are 14 puncte, din 5 victorii și un eșec, ocupând locul al treilea în clasament. 

Pentru craioveni urmează returul din Cupa Challenge, cu formația austriacă Union Waldviertel, pe 27 noiembrie, în Sala Polivalentă, austriecii câștigând în tur cu 3-1. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.